Az AKOBEZ egyfajta hozzáállás, általunk képviselt szemléletmód.

 

A gyerekkorunkig visszanyúló sportautók és sportmotorkerékpárok iránti rajongásunk, valamint a hozzájuk kapcsolódó technológiák szépsége határozta meg az irányt, amivel foglalkozni szeretnénk.

Idővel kialakult a saját termékek gyártása iránti igényünk, mely hét évvel ezelőtt a hobbinkból márka alapításhoz vezetett.

Legfőbb célunk a motorsportok uralkodó modern anyagának átültetése az emberek mindennapi életébe, a karbon életérzés megosztása, karóra, napszemüvegek, ruházati kiegészítők és lifestyle ruházati termékek formájában.

 

Miért a karbon?

Akobez-carbon-fiber-karbon-block

 

A valódi karbon sajátos és varázslatos megjelenése mellett, nem létezik még egy ilyen anyag, amely hozzáértő kezek között ilyen szintű anyagtulajdonságokkal rendelkezik, teljesen szabad kezet adva egy termék létrehozásakor.

Karbon kompozitok ennyire magas színvonalon történő alkalmazásához rengeteg kutatás-fejlesztési munka és tapasztalat szükséges, erről bővebben itt olvashatsz.

 

Akobez-carbon-fiber-karbon-quality

 

Termékeinkben leginkább azok találják meg önmagukat, akiknek fontos a valóban high-end minőség, időtálló stílus és a minimál design.

 

Akobez-carbon-fiber-karbon-design

 

Az AKOBEZ brand a projektek sokszínűsége és a folyamatosan velük járó kihívások miatt mára számos szakterületet összefogó kis csapattá vált.

 

Végh Ákos és Bezzeg András, az AKOBEZ alapítói.